VIDEÓK / A VALÓSÁG

Figyelem: ez az oldal olyan képeket és videókat tartalmaz, amely zavaró és felkavaró lehet. Kérjük saját felelőségére nézze meg őket!

Szó szerint versenyt futottunk az idővel! MI NYERTÜNK💪🐶Reggelre a kutya kivégzését tervezték.Bástya már nálunk, jelenleg a Murmuczok Állatgyógyászati Centrum műtőasztalán fekszik, duplán nyakra tekert láncbenövéssel😡Részletes beszámoló a mentésről este lesz.

Közzétette: Szurkolók az állatkínzás ellen – 2019. június 12., szerda
Közzétette: Szurkolók az állatkínzás ellen – 2018. szeptember 4., kedd
Fülöp emlékére

Szurkolók az állatokértEgy szűkebb körben már régóta téma volt köztünk, szurkolók között, hogy valamit tenni kellene, hiszen egyre nehezebben viseltük, ami idehaza történik, vagyis ami idehaza nem történik az állatok védelmében, s tehetetlenül szemléltük, hogy újabb és újabb állatkínzó ússza meg a felelősségre vonást. Sokszor elhangzott, hogy valamit tenni kellene, valamit csinálnunk kell, hallatnunk kell a hangunk, hiszen az nem lehet, hogy egy ilyen erős közösség csöndben tűri ezt. A közelmúltban már érezni lehetett, hogy valami elkezdődött, valami nagy dolog van készülőben, hiszen megszületett a Fradi Dog Rescue, és egyre több táborról lehetett hallani, hogy bár névtelenül, de komolyan kiveszi a részét az állatvédelemből.Aztán Fülőp halálával végleg betelt a pohár!Sokunkat szó szerint sokkolt az a kegyetlenség, ahogy egy újabb élőlényt megkínoztak, megnyomorítottak, s végül meggyilkoltak, s attól tartunk, ha tovább tűrjük ezt, ha nem kapnak az illetékesek egy határozott jelzést, hogy ELÉG VOLT, akkor tovább folytatódik ez a tendencia, s továbbra is büntetlenül megúszhatja bárki, akinek éppen állatokat támad kedve lemészárolni. Ha nektek is elegetek van az állatkínzásból, akkor tartsatok velünk az első, és azt azt követő demonstrációkra. Ha nektek is elegetek van abból, hogy az állatoknak nincsenek jogaik, mert egyszerűen tárgyként kezeli őket a hazai jogrendszer, akkor tartsatok velünk az első, és azt azt követő demonstrációkra. Ha nektek is elegetek van a tehetetlen dühből, amit a képernyő előtt éreztek, akkor tartsatok velünk az első, és azt azt követő demonstrációkraSok "ha" lenne még, de elég volt! Elég volt a HALOGATÁSBÓL, elég volt a MÉSZÁRLÁSOKBÓL, elég volt a TÉTLENSÉGBŐL! Aki valóban tenni akar valamit az állatokért, vagy csak egy gyertyát gyújtana Fülöpért, az tartson velünk most, és mutassuk meg, hogy mennyien tudunk összefogni egy jó ügyért! Kérünk minden szurkolót, klubhovatartozástól függetlenül, hogy tartson velünk 2017.06.25-én vasárnap Nagycserkeszre egy demonstrációra, hallassuk a hangunk, és gyújtsunk meg egy gyertyát azon a helyen, ahol Fülöp hónapokig szenvedett!Bár a kezdeményezés tőlünk, szurkolóktól indult, természetesen nem csak szurkolókat várunk erre a BÉKÉS demonstrációra, bárkit szívesen látunk, aki jelenlétével támogatná az ügyet, így állatbarátok, állatvédő szervezetek, s a média jelenlétére is kiemelten számítunk, hiszen akkor lesz sikeres ez a megmozdulás, ha példátlan visszhangja lesz a hazai, s talán a külföldi sajtóban is!Találkozó: Nyíregyháza, Tesco parkoló 11.30 - 12.15 Demonstráció: Nagycserkesz 13.00 - 15.00Kérünk mindenkit, hogy fekete pólóban/felsőben érkezzen, s hozzon magával egy gyertyát!JOGOKAT, AZ ÁLLATOKNAK, LETÖLTENDŐ BÖRTÖNBÜNTETÉST AZ ÁLLATKÍNZÓKNAK!

Közzétette: Szurkolók az állatkínzás ellen – 2017. június 12., hétfő